Varmepumper

En varmepumpe gør din pengepung glad.

Har du overvejet en varmepumpe i dit sommerhus eller dit helårshus, er du helt på rette kurs. En varmepumpe er et energi- og miljørigtigt valg, som skaber et behageligt indeklima og reducerer udgifterne på varmeregningen. Ja, faktisk kan din varmeregning reduceres med op til 70%.

Nordisk Elektric ApS har mange års erfaring inden for service og montering af varmepumpe, og den erfaring deler vi gerne med dig.

Vælger du en varmepumpe fra Nordisk Elektric ApS, er du garanteret kompetent rådgivning – og den starter allerede ved vort første møde, og fortsætter ved monteringen af varmepumpen og den løbende service.

Uanset om du ønsker en varmepumpe til dit private hjem, arbejdspladsen eller sommerhuset, bestræber vi os altid på, at være din foretrukne samarbejdspartner​

Vi må mødes

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for en varmepumpe, eller har du spørgsmål som: Hvad koster en varmepumpe? Så er du mere end velkommen til at kontakte Nordisk Elektric ApS.

​ Vi kører gerne ud til dig til et uforpligtende møde og en grundig gennemgang af mulighederne for en varmepumper, inden du tager din endelige beslutning. Når behovet er blevet afklaret, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på monteringen af en varmepumpe hos dig. ​

Og husk – alle vore montører er KMO-certificeret